Perempuan seksi Jepun sememangnya ‘free’


Ini adalah bacaan untuk lelaki sahaja, tetapi untuk wanita pun sebenarnya boleh baca, tetapi pandailah anda menilainya nanti. Saya bukan sengaja hendak membuat posting berbaur lucah atau mengeksploitasikan wanita dengan tajuk posting kali ini Perempuan seksi Jepun ‘free’.

Jika anda kerap datang ke Jepun atau pun jika tidak ke Jepun sekali pun, anda lihat sahaja di Internet atau pun drama-drama Jepun, pasti anda perasan ada 2 pakaian yang berbeza di mana perempuan seksi Jepun memakainya. Jika tidak pakai mini skirt, perempuan Jepun akan mengenakan seluar pendek untuk berjalan atau bersiar-siar. Kalau hendak perempuan Jepun mengenakan pakaian tradisional di kawasan bandar, amat jauh sekali. Susah hendak mencari perempuan seksi Jepun yang menutup aurat.

Kimono-Japanese-Girl-Wallpaper-HD-Wallpaper
Perempuan Jepun yang mengenakan Kimono pun tetap dianggap seksi

Anda mengenali yang perempuan Jepun adalah yang terbaik dan yang boleh dikategorikan sebagai perempuan yang tercantik di dunia jika anda ‘search’ gambar-gambar perempuan seksi Jepun di internet, selain negara Korea. Dengan matanya yang ala-ala sepet, (sememangnya sepet pun), dengan kulit mereka yang putih dan mulus, dengan bibirnya yang teramat cantiknya mungkin disebabkan kaum mereka memangnya begitu. Orang-orang Jepun menjaga diet pemakanan dan ditambah lagi dengan status mereka sebagai negara maju, maka tahap kesedaran perempuan Jepun menjaga badan, dalaman dan luaran mereka di tahap yang terbaik.


Akan tetapi…


Benarkah perempuan Jepun sekarang benar-benar seksi di mata anda?
Jika anda lihat perempuan seksi Jepun memakai bikini, itu tidak dikira seksi lagi. Hanya di dalam gambar sahaja yang anda rasa perempuan Jepun adalah seksi. Hakikatnya TIDAK di mata lelaki Jepun. Bagi mereka, itu belum cukup seksi.


Di Jepun, terutamanya di kota Metropolitan macam di Tokyo, Hiroshima dan Okayama, jika di perhatikan semula, perempuan Jepun walaupun mengenakan mini skirt, tetapi mereka ada mengenakan seluar dalaman atau seluar untuk menutup di bahagian kaki hingga ke betis. Perempuan seksi Jepun tidak pandai menggunakan kerlingan mata untuk menggoda sesiapa pun, maksudnya tidak pandai melakukan jelingan mata yang mengghairahkan. Perempuan seksi Jepun jarang mengenakan lipstick berwarna merah. Mereka lebih suka kepada ‘pastel shades’. Tidak percaya, anda lihatlah gambar-gambar perempuan seksi Jepun, mana ada yang pakai gincu merah?

Janganlah anda tertipu dengan gambar-gambar perempuan seksi Jepun yang anda perolehi dari Internet itu, sebab di luar mereka tidak begitu.Dan lebih teruk lagi, gadis-gadis Jepun tidak tahu mengenai berjalan atau bergerak atau isyarat dengan cara yang seksi. Tiada pinggul berayun, tiada pergerakan mata erotik.

Nozomi Sasaki – Seksi ke mata dan bibirnya?

Dan apabila ia datang kepada hubungan fizikal kasual, mereka hanya ‘macam patung’. Agak jelas, walaupun dalam perkahwinan mesti ada sentuhan fizikal , tetapi  sangat sedikit. Semua bukti anekdot menyokong ini. Suami dan isteri menghabiskan masa yang sangat sedikit bersama-sama.

Oleh itu, adakah anda masih berasakan yang perempuan seksi Jepun benar-benar seksi?, atau hanya seksi free?


Ayu Hamazaki, penyanyi pop dari Jepun ini pun tidak dikira seksi di mata orang Perancis… He he he