Mari sertai Segmen - Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com

image

Walaupun agak lewat saya menyertai segmen ini, rasanya saya masih belum terlewat lagi. Sebab tarikh tutupunya ialah 30 Sept. Blog cikguzamrud.com sedang melancarkan segmen yang berjudul ‘Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com. Kepada yang masih berpeluang, inilah masanya untuk menyertai segmen yang sedang berlangsung ini.

 

Cuma 5 sahaja syarat yang perlu untuk menyertai segmen ini dan anda bacalah sendiri di bawah, ditaja oleh cikguzamrud:-

 Jom sertai "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com". Segmen ini berlangsung daripada 1 September 2013 hingga  30 September 2013. Caranya mudah sangat. Cuma lima langkah sahaja.

  1. Follow Blog cikguzamrud.com, Tambah Google+ hijau zamrud
  2. Buat entri bertajuk "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com"
  3. Copy paste kod HTML yang telah disediakan diruangan HTML new post dan publish entri.
  4. Tinggalkan link (URL entri) anda diruangan komen entri ini.
  5. Klik mana-mana iklan Nuffnang.


Blog rakan blogger yang menyertai "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com" akan tersenarai dalam bloglist cikguzamrud.com sehingga 31 Disember 2013.

Segmen ini dibuat sempena pertukaran domain pbssainsonline.blogspot.com kepada cikguzamrud.com. Selain itu, ia memberi peluang kepada cikguzamrud mengenali rakan-rakan blogger dan menziarahi blog rakan-rakan blogger. Secara tidak langsung segmen ini dapat merapatkan lagi persahabatan sesama blogger.

Kepada semua rakan blogger, selamat berkenalan. Terima kasih kerana memberi meryertai "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com". Sokongan kalian amat saya dihargai.

 

Blog TGM sudah melakukannya. Anda bila lagi?