Kes video gila-gila Sakinah… Udah-udah le tuu…

image

Udah-udah le tu Sharifah Sakinah oii…

Memang agak sedih kerana Sharifah Sakinah sekarang ni lebih gemar mencetus kontroversi daripada kerjayanya sebagai pelakon berjaya. Kesukaannya membuat video yang kononnya untuk suka-suka dan menyiarkannya dilaman Keek.com dan Youtube.com mengundang banyak kritikan daripada peminat-peminat dia sendiri.

Saya ada menonton video yang telah diupload di laman Keek.Com tu dan bagi sesetengah peminat mungkin menganggap video yang dibuat tu hanya untuk suka-suka sahaja… tetapi sekarang ceritanya dah jadi lain dan Sharifah Sakinah popular kerana kontroversi dan menerima kritikan hebat. Pendek kata, dari segi kelakuan dan ayat-ayat yang terpacul dari mulut Sharifah Sakinah itu adalah perbuatan yang cukup bangang dan sengaja nak cari publisiti murahan, seterusnya merendahkan lagi martabat kerjaya artis di Malaysia kerana kau Sharifah Sakinah.

Saya cuma mengharapkan yang dia sedar dengan kesilapannya yang dah banyak dia lakukan dek kerana videonya yang cukup ‘bodoh’ itu… Malu le.. kitakan orang melayu……!