Berkenalan dengan personaliti–Atikah Suhaime

ratu-2012-media-conference-2012-11-14-089 (1)

 

Jika anda peminat setia drama Ruby yang setiap hari ditayangkan di TV3 pada jam 10 malam, anda akan perasan seorang lagi muka baru yang dibawa oleh David Teo dilayar gangsa ( MR gelarkan drama adalah layar gangsa OK!). MR tertarik dengan watak pembantu dalam siri Ruby tersebut, iaitu watak Anis yang dilakonkan oleh Atikah Suhaime, seorang lagi pelakon muda yang akan menghiasi produk-produk keluaran Metrowealth.

However, her biodata would not easy to find it.

Agak sukar untuk mengenali pelakon ini disebabkan mungkin dia ini masih muda dalam seni lakon dan tidak berapa dikenali. Mungkin juga sebab dia ini pun bukannya asal dari Malaysia (MIG claim Atikah Suhaime adalah dari Singapura)

Lakonan pertamanya bersama MIG ialah filem Lagenda Budak Hostel. Filem ini belum lagi berada dalam tayangan. MR difahamkan yang filem ini mungkin ditayangkan pada tahun ini. Walau bagaimanapun, kelibat Atikah Suhaime ini anda boleh saksikan dalam drama Ruby, juga terbitan Metrowealth. Sebelum itu, Atikah muncul dalam drama Kampung Mangkuk Sengkuang.

Hobi Atikah Suhaimi adalah membela kucing! Semoga kerjaya Atikah Suhaimi menyerlah di Malaysia dan tidak terpalit dengan kontroversi yang bukan-bukan. Biodata Atikah Suhaimi jika ada, MR akan update post ini.

 

Gambar Atikah Suhaimi yang lain :-

blface15anf23blface15b

 

 

Sumber foto : Pujangga Malam, Google