Mari melawat Bloggers Cantek…!! UnderSKEMA

image
Di hari Sabtu ni… adalah bagus kalau saya buat lawatan blogwalking pada mana-mana blog dimana jika tuan CEO blog itu adalah follower saya… kalau bukan follower BloggerRizman ni jangan harap le ar… kalau nak kena komen dan menang anugerah daripada BloggerRizman, maka jadilah follower saya…
Pagi ni saya ada melawat sebuah blog yang di namakan UnderSKEMA…  Kenapa dia letak nama UnderSKEMA ni.. kenalah tanya CEO blog ni sendiri.. Saya minat pada banner dia…


Tuan tanah blog ni namanya Shafina Sofian..
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/381332_335519116474832_100000502389345_1270958_1908485179_n.jpghttp://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/376532_308351199191624_100000502389345_1195915_1084837144_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/318581_293377497355661_100000502389345_1136498_987385032_n.jpg
Muda belia lagi dia  ni… kalau lahir tahun 1995, bermakna umur dia baru masuk 17 tahun… SPM pun belum lagi ambik kot…
Sebelum tengok blognya… bagus juga kalau kenal orangnya dulu… Tengok je gambar kat atas tu… nak appointment interview? Nampak gayanya dia belum ada masa lagi kot… maklum le tengah study..!!!

Berkenaan dengan blognya pula…. sebenarnya blog Shafina ni bersesuaian dengan konsep serta tuan tanahnya juga.. orang perempuan memang suka template yang berbunga-bunga disertakan dengan lagu selingan… Tetapi Shafina… blog ni agak lambat loading dekat internet sebab lagu selingan yang dipasang di blog UndeSKEMA ni….Walau bagaimanapun, gaya penulisan memang biasa saya baca… cara pelajar menulis tidak sama dengan cara otai blogger menulis… mungkin boleh dipertingkatkan lagi. Dan tahniah juga kerana muda-muda je dah ada blog. Teruskan menulis kepada cik Shafina kita…