Siaran Astro percuma hanya 10 hari..

image

Astro dengan bermurah hati untuk membuka laluan kepada pengguna-pengguna Astro (tetapi tak termasuk yang subscribe NJOI) bagi memberi peluang kepada pengguna-pengguna Astro menikmati lebih 130 saluran secara percuma.

 

Ini bagi meraikan hasil kemenangan Astro dalam satu anugerah di mana Astro di pilih sebagai “Best Of The Best”

 

Tetapi Astro hanya memberi peluang untuk 10 hari sahaja, bermula pada 27 April hingga 6 Mei.

Kenapa tak 2 minggu… paling kurang pun sebulan? Dari situ mungkin pengguna boleh berfikir dan memilih channel mana yang diaorang nak langgan selepas ni…

 

Anyway, siapa yang pasang Astro kat rumah, melantak le tengok TV 24 jam.. maklum le free 10 hari.. Saya pun boleh le tengok bola je lepas ni.. ( sebab tak langggan Astro Supersports )