Neelofa hot?

image

Sudah agak lama tak dapat nak update blog ni. Kebetulan malam tadi nak tengok setting blog ni, selepas hampir-hampir kena hack dengan hackers jadah mana le… Salah satu perkara yang saya perhatikan ialah kata kekunci ‘keyword’ blog ni..

Agak menghairankan kenapa perkataan ‘Neelofa hot’ menjadi sandaran mereka yang nak cari gambar-gambar Neelofa yang dikatakan hot lee kononnya. (Walaupun aku tengok dia ni biasa aje…)

Anyway, kepada mereka yang sentiasa mengunjungi blog saya yang tak seberapa ni, berbanyak terima kasih. Kalau kauorang suruh cari gambar Neelofa yang hot ni, kauorang cari le sendiri kat Google ke, kat Bing ke, cari kat blog ni mungkin tak de…