Perkataan popular dengan kata asas “main” di Google

image

Memalukan!!!

Sebenarnya malam tadi saya nak search “main point to argue with boss’ . Saje je sebab nak tau teknik nak membantah cakap bos aku yang cukup pandai tu.. Tapi bila aku taip perkataan ‘main’ aje,,, cuba tengok apa result yang popular, yang keluar dari autosearch Google tu…

 

Apa nak jadi dengan budak budak sekarang ni.. belajar tak nak, tapi imagine bukan-bukan.. baca cerita main dengan cikgu, main dengan ustazah, main dengan bini orang.. Macam ni ke generasi baru kita? Apa le mereka pikir kat sekolah.. Jangan jangan lepas baca cerita lucah di intenet, ada hati nak merogol cikgu pulak? Dah kes bahaya tu…

 

Pikir pikirlah apa yang kita perlu lakukan