Apa yang bestnya Myvi baru?

image
Dua tiga hari ni, naik menyampah pula tengok iklan Myvi lagi best tu.. Apa yang bestnya Myvi baru tu..? Lagi panjang ke? Atau lagi kompak? (compact). Sempat juga meng’google’kan apa keistimewaan Myvi best tu..



Gear shift dia berdepan tu.. Kalau yang tak biasa dengan gear berdepan tu.. ? Biasa gear berada di sebelah kiri sisi pemandu… Agaknya ada kot Toyota Passo yang berada di pasaran sekarang letak gear kat depan.
image

Kau orang rasa tempat duduk dia luas tak?

image


image
Rasanya mau test drive le ini kereta.. Mana le tau kalau rasa-rasanya nak beli pulak….