Apa cerita dengan rakan follower Rizman M.A

 

Selain menulis apa yang sepatutnya di blog ini, ada sesuatu yang saya agak terkilan dengan beberapa follower saya sebelum ini. Apa yang saya terkilan tu?

Biasanya, saya ada menjengah ke beberapa blog follower saya yang lain, tanda terima kasih saya kepada anda yang lain kerana sudi melawat ke blog saya. Tetapi apakan daya, ada beberapa blog follower saya yang dah ditutup atau pun dah lama tak update blog masing-masing.

Di antaranya:

Blog Kisah Cik Paro (http://miloicekaw1119.blogspot.com/). Blog ni terus ditutup.Kenapa wahai Cik Paro?

Rahsia Ekonomi (http://rahsiaekonomi.blogspot.com/) Lama tak update sejak Mac 2010

Badak Comel (http://badakcomel.blogspot.com/) Terus ditutup.

LanaLeopard (http://lanaleopard.blogspot.com/) Lama tak update sejak June 2010

 

Kepada blog-blog yang saya catatkan di page ni, bangkitlah, bangunlah, sedarlah dan apa-apa je lah…!!!

Kalau yang dah tutup terus tu.. I’m no comment at all arrr!!!!